MA-LA 10-18

SU 11-18

MA-LA 10-18
SU 11-18

Sähköpyörien vuokraus

Tunturi Tribe on jämäkkä sähköavusteinen fatbike ympärivuotiseen käyttöön. Tribe ei säikähdä lunta tai epätasaista maastoa. Runkokoko M sopii useimmille aikuisille käyttäjille.

 

Varustettu voimakkaalla Shimano STEPS E7000 -sähkömoottorilla

70 Nm vääntö

 

Shimano BT-E8014 Lithium-ion 36 V, 11,4 Ah / 418 Wh -akku

 

Sähköavustus on valittavissa kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco

 

Voimansiirrosta vastaa Shimano Deore -takavaihtaja ja vaihdevivut

 

Shimanon hydrauliset levyjarrut

 

Schwalben leveät 26×4.4” Jumbo Jim -renkaat

 

Vuokrausaikojen hinnoittelu 2h, 3h ja vrk.

IMG_2409
IMG_2408
IMG_2410

Mikä On E-fat bike?

Luonnossa liikkuminen on mukavaa, mutta vielä mukavampaa se on, kun saat allesi sähköavusteisen fatbiken. Fatbiken eli läskipyörän etuna ovat erittäin leveät renkaat, joiden ilmanpaine on pieni. Siksi pyörä liikkuu tukevasti kaikissa maasto-olosuhteissa lumelta hiekalle. Jos et ole koskaan ajatellut voivasi lähteä pyörällä maastoon, läskipyörällä se on oikeasti helppoa ja mukavaa. Sähkömoottori avustaa sinua jokaisella polkaisulla, ja mäet taittuvat vaivattomasti. Olemme varmoja, että hymyilet koko reissun.

 

Usein oletetaan, että sähköpyörällä ajellaan kaasua painamalla. Näin ei kuitenkaan ole, vaan sähköpyörän elektroniikka auttaa sinua aina tarvittaessa. Jos poljet oikein kovasti, moottori auttaa sinut jyrkänkin mäen huipulle ilman hikeä. Sähköavustuksen tehon voit valita itse – kun haluat ajaa tunturin päälle vaivatta, lisäät vain voimakkuutta.

 

Lupaamme, että kuka tahansa ikään tai kuntotasoon katsomatta voi liikkua e-fatbikella maastossa. Jakelijoidemme eli pyörien vuokraamojen lähellä on valtava määrä reittejä, jotka on suunniteltu pyörällä liikkumiseen vuoden ympäri. Suosittelemme kokeilemaan talvipyöräilyä! Useimpien reittien varrelta löytyy laavuja ja nuotiopaikkoja tulistelua varten, ja evästauon jälkeen voit taas jatkaa matkaa. Sähköavusteisella fatbikella heikompikuntoinenkin voi ajaa 20 km lenkin päivän mittaan.